Kategoria: Yle uutiset 20.30

Aivorunkoinfarkti

Selvisi, että Päivi oli saanut hengenvaarallisen aivorunkoinfarktin, joka oli syntynyt niskanikamavaltimon dissekaation eli suonen sisäseinämän. aivorunkoinfarkti; Benedict; Benedictin oireyhtymä; Benedictin syndrooma; Claude; Clauden oireyhtymä; Clauden syndrooma; Foville; Fovillen oireyhtymä. Kallonpohjavaltimon tukos eli basilaaritromboosi on henkeä uhkaava tilanne. Sen oireita voivat olla kaikkien raajojen heikkous, huimaus, kaksoiskuvat, puheen.

Aivorunkoinfarkti

Jalkapalloliitto

Euroopan jalkapalloliitto hehkuttaa Suomen kisapaikkaa riehakkaalla juhlintavideolla pukukopista. ”Kun selviät ensimmäisen kerran EM-​lopputurnaukseen”. Fifa julkisti palkintofinalistinsa: Lewandowski, Messi ja Ronaldo. Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa julkistaa ensi torstaina tämän vuoden parhaansa, ja paras. Kansainvälinen jalkapalloliitto (Fifa) – täältä löydät kaikki aiheeseen liittyvät juttumme.

Jalkapalloliitto

Talisäikeet

Talisäikeet muodostuvat myös talista ja kuolleista ihosoluista, mutta ne ovat yleensä vaaleita tai harmahtavia, eivät mustia. Ne eivät tuki huokosia kuten mustapäät. Myös harmaalta, ruskehtavalta tai kellertävältä näyttävät talisäikeet sekoitetaan usein mustapäihin. Talisäikeistä on mustapäitä helpompi päästä eroon omalle. Talisäikeet näyttävät vähän samalta, mutta niillä on harmaa, ruskea tai joilla voit helpottaa elämistä talisäikeiden ja epätasaisen ihon kanssa.

Talisäikeet

Summan Taistelu Kartta

Talvisota. Summan taistelut – meteorhouston.com taisteluiden muistokivi ”Summa – 40” (Jussi Vikainen, ) on Turussa Kupittaan- ja. Ankarimmat torjuntataistelut joulukuussa käytiin Taipaleen ja Summan alueilla. Suomalaisten tekemä vastahyökkäys Summan etupuolelle. Kovat taistelut alkoivat Summassa joulukuussa ja neuvostoliittolaiset joukot yrittivät läpimurtoa rajuilla hyökkäyksillä. Suomalaiset pitivät.

Summan Taistelu Kartta

Eläkkeensaajan Asumistuki Liitteet

Liitteet. Jos ruokakuntaasi kuuluu vammainen henkilö, joka tarvitsee asuntoon lisätilaa tai hoitajaa, selvitä asia kohdassa 8. Lisätietoja. Tieto vaikuttaa asumistuen. Kela myöntää eläkkeensaajan asumistukea asumiskustannusten tukemiseen. Saatat olla oikeutettu asumistukeen, mikäli olet pienituloinen ja saat esimerkiksi. Eläkkeensaajalle maksettavaan asumistuen määrään vaikuttavat henkilön asumismenot, perhesuhteet sekä eläkkeensaajan bruttotulot ja omaisuus.

Eläkkeensaajan Asumistuki Liitteet

Ravintola Hella Ja Huone

Ravintola Hella & Huone, Tampere. likes · 68 talking about this · were here. "Vastuullista laatua Suomesta, Pohjoismaista ja Euroopasta. Aleksanterinkatu 31, Tampere. Vastuullista laatua Suomesta, Pohjoismaista ja Euroopasta. Inspiraationa klassikot ja kotimainen käsityö. HellaHuoneen lounaslista, viikko 9. Hellahuone BePop. Maanantai Sitruuna turskaa (L). Metwursti-perunalaatikkoa (L,G). Ratatoullea (L,M,G).

Ravintola Hella Ja Huone

Essi Kesti

Essi Kesti studio kyessin, muštâl jieijâs keesist, ko sun lâi Espanjast já tääl sun lii Säämi máttááttâskuávdáást opâttâlmin tuoijuđ. Toimâtteijen Anja Kaarret. Essi Kesti on Facebookissa. Liity Facebookiin ja pidä yhteyttä käyttäjän Essi Kesti ja muiden tuttujesi kanssa. Facebook antaa ihmisille mahdollisuuden. Kurkkaa käyttäjän Essi Kesti (essikesti) Pinterest-löytöjä ja inspiroidu. Essi Kesti. 0 seuraajaa. •. 7 Seurattavat. Essi Kesti – parhaat taulut. Omat tallennukset.

Essi Kesti

Google Onedrive

Aallon OneDrive for Business ja Google Drive tarjoavat lähes rajatonta tallennustilaa verkossa verrattuna tavallisiin, kuluttajille suunnattuihin. OneDrive vs Google Drive vs Dropbox. Kaikkia maailman pilvipalveluita emme nyt voi lähteä vertailemaan, joten valitsimme listallemme kolme. Google Sites (Sivustot) Onedrive (entiseltä nimeltään Skydrive) on selainkäyttöinen tiedostojen pilvitallennuspalvelu, jonka Microsoft-yhtiö.

Google Onedrive